Η μασκότ!

Το λογότυπο και η εταιρική ταυτότητα του theloPizza.gr

Δεν είναι ένα απλό κομμάτι pizza, είναι... κόμματος!

Η Πηνελόπη μας (Πίτσα χαϊδευτικά) είναι το σήμα κατατεθέν του theloPizza.gr. Εκφράζει την αυθεντικότητα της προσπάθειας μας και είναι χαρά μας να τη γνωρίσετε, αλλά και να την αγαπήσετε όπως εμείς!

Παιδικά χρόνια

Η Πηνελόπη ‘γεννήθηκε από το χέρι’ του Vasilio Revezikio. Έκανε τα πρώτα της βήματα στη Νάπολι και ασχολήθηκε με το modeling από πολύ μικρή. Σπούδασε στη διάσημη σχολή μόδας  Costumo e Moda στο Urbino της Β. Ιταλίας. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η λεπτή σιλουέτα της και ο τρόπος που μαγνητίζει το φωτογραφικό φακό.

Επαγγελματικά και προσωπικά

Σαν μια γνήσια Ιταλίδα λατρεύει τη μόδα και ειδικά τα αξεσουάρ, που τη συνοδεύουν σε κάθε εμφάνισή της, προσδίδοντας της την απαιτούμενη φινέτσα. Έχει αδυναμία στην ταχύτητα, αλλά στις μετακινήσεις της μέσα στην πόλη προτιμάει την vespa της.

Τις ελεύθερες της ώρες τις περνάει με γυμναστική, ακούγοντας Eros Ramazzotti ή βλέποντας με φίλους στο σπίτι κλασσικές ιταλικές ταινίες με τον Μarcelo Μastrogianni. Επίσης βγαίνει συχνά με φίλους για ψώνια, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα σε κάθε ευκαιρία τον αγαπημένο της espresso coretto.

Η αποκλειστική της συνεργασία με το theloPizza.gr δε της δίνει την πολυτέλεια για άλλες εργασίες, αλλά δηλώνει ότι ‘αυτή την περίοδο είμαι απόλυτα ευχαριστημένη και αφοσιωμένη στη συνεργασία αυτή’.

Είναι πλέον σε ηλικία γάμου, απογοητευμένη από σχέσεις που προέρχονται από τον χώρο των διασημοτήτων...γι' αυτό κι εμείς προσπαθούμε να της γνωρίσουμε ένα καλό και σωστό παιδί... Δείτε το πρώτο τους ραντεβού εδώ.

Μπορείτε να γίνετε φίλος με την Πηνελο-Πίτσα μας μέσω facebook στο... http://www.facebook.com/thelopizza